FACEBOOK
SKYPE
CONTACTS
seniorcare24.nl
seniorcare24.fr
Garanties in de zorg aan ouderen, voor goede dag- en nachtzorg thuis

Garanties in de zorg


6 garanties in dag- en nachtzorg thuis aan ouderen

 

Iemand in huis nemen voor dag- en nachtzorg is geen besluit dat eenvoudig genomen wordt. Dat begrijpen wij. Daarom geven wij u 6 garanties in de zorg over onze professionele en deskundige aanpak waarin we de oudere dag en nacht met aandacht verzorgen. Met de professionele thuiszorg van SeniorCare 24 weet u waar u aan toe bent.
 

“De klant is koning”

Uw wensen zijn belangrijk voor ons en wij doen er alles aan om die goed te vervullen. Dat betekent dat wij de zorg vooraf goed in kaart brengen, de afspraken duidelijk opnemen in uw zorgprogramma, de dag- en nachtzorg goed uitvoeren en altijd beoordelen of de zorg nog past bij uw wensen.
 

“Conform wet- en regelgeving”


Al onze werkzaamheden zijn conform de geldende wet- en regelgeving. Elke zorgverlener heeft een sociale verzekering en de benodigde papieren om binnen Europa te mogen werken. Op verzoek kunnen wij alle bewijzen daarvoor overhandigen.
 

“Transparante zorg”

U wilt goede zorg, wij geven u die. Daarom zorgen wij ervoor dat wij en onze zorgverleners altijd bekend zijn met de actuele en relevante ontwikkelingen in de thuiszorg en brengen die bij u in praktijk. En vanzelfsprekend bent u altijd op de hoogte dankzij onze duidelijke en gedetailleerde informatie. Onze zorgverlening is 100% transparant en competent.
 

“Kwaliteit, respect en eerlijkheid”

Ook in Belgie staat kwaliteit in de zorg vaak onder druk. Maar niet bij SeniorCare 24. Uitstekende kwaliteit, respect en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en onze zorgverleners worden daarop geselecteerd en getraind. U mag van ons niet minder verwachten.
 

“Altijd zorg op maat”

Het zorgprogramma wordt geheel afgestemd op uw wensen. Of dat nu huishoudelijke hulp, fysieke zorgverlening, hulp bij voeding of hulp bij mobiliteit is. Daarnaast neemt onze zorgcoordinator regelmatig contact met u op om te controleren of alles naar wens verloopt. En als uw zorgbehoefte wijzigt, dan passen wij het zorgprogramma voor u aan.
 

“Vrijblijvend kennismaken”

Uw vertrouwen is ons veel waard. Daarom begrijpen wij het als u eerst wilt kennismaken. Wij komen graag bij u op bezoek om uw vragen te beantwoorden en elkaar te leren kennen. En dat is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.
 

Meer informatie over particuliere zorg voor dag en nacht?


Wilt u meer weten over particuliere zorg voor dag en nacht bij u thuis? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u dan hoe de zorgverleners de ouderen helpen. Wilt u al direct van onze diensten gebruik maken? Dan kunt u het inschrijfformulier invullen.
 

© SENIORCARE24 2012 - 2014
admin panel