FACEBOOK
SKYPE
CONTACTS
seniorcare24.nl
seniorcare24.fr
Dag- en nachtzorg voor ouderen thuis met inwonende thuiszorg

Thuiszorg ouderen


Dag- en nachtzorg in uw eigen huis


SeniorCare 24 biedt ouderen thuis dag- en nachtzorg. Met inwonende zorgverleners bieden wij zorg op maat zodat u, uw partner of uw ouder de gewenste verzorging krijgt. Vooraf stellen we uw zorgprogramma op, hierin staan alle afspraken over de taken en werktijden van uw zorgverlener. Elke dag heeft de coordinator van SeniorCare 24 contact met de zorgverleners en rapporteert aan de directie. Er is dus altijd controle en wij zijn continu op de hoogte.
 

Zorgverleners uit Bulgarije


De zorgverleners komen uit Bulgarije waar ze zijn opgegroeid in een cultuur van dienstbaarheid en respect. De zorgverleners worden uitgekozen op ervaring, deskundigheid, zorgzaamheid, aanpassingsvermogen, integriteit en kwaliteit. Familiewaarden zijn belangrijk voor de zorgverleners van SeniorCare en ze zijn gewend om voor anderen te zorgen. Ze leren snel andere talen en hebben een basiskennis van Engels, Duits en, of Nederlands. In de praktijk leren ze erg snel voldoende Nederlands zodat ze goed met u kunnen communiceren.
 

Zorgbureau

De werkgever is het zorgbureau SeniorCare 24 . Wij regelen de belastingen, sociale zekerheid en wat verder nog nodig is om de Bulgaarse zorgverleners in Belgie te mogen laten werken. Als opdrachtgever verzorgt u een maandelijkse vergoeding en regelt u de kost en inwoning zoals een kamer in uw huis.
 

Inwonende thuiszorg volgens de wetgeving van de EU


Deze vorm van particuliere inwonende zorgverlening is volgens alle wettelijke eisen en past binnen de EU-verordening. Meer informatie daarover vindt u op onze website onder ‘Veelgestelde vragen’ .
 

Meer weten over dag- en nachtzorg?


Heeft u, uw ouder of uw partner continu dag- en nachtzorg nodig? Bespreek dan de mogelijkheden van inwonende thuiszorg. Voor meer informatie over particuliere ouderenzorg neemt u contact met ons op. De kennismaking is vrijblijvend en verplicht u tot niets.
 

Inschrijfformulier


U weet al dat u inwonende thuiszorg wenst? Vult u dan het inschrijfformulier in en wij selecteren voor u de passende zorgverlener. U kunt altijd kiezen uit een aantal zorgvuldig gescreende kandidaten.
 

© SENIORCARE24 2012 - 2014
admin panel