FACEBOOK
SKYPE
CONTACTS
seniorcare24.nl
seniorcare24.fr
Zorgprogramma; ouderenzorg op maat met inwonende thuiszorg

Zorgprogramma


Ouderenzorg op maat


Ouderenzorg op maat is precies de zorg verlenen die nodig is. Wij leveren die zorg bij u thuis, dag en nacht. Met inwonende zorgverleners die altijd voor u klaar staan. Met een professionele inwonende verzorger en uw persoonlijke zorgprogramma verzorgen wij u thuis zoals u het wenst.
 

Ouderenzorg voorkomt het verzorgingshuis


Een oudere die verhuist naar een verzorgingshuis ervaart dat als het afscheid nemen van de zelfstandigheid. En dat willen de meeste ouderen niet. Dat begrijpen wij en daarom leveren wij ouderenzorg op maat. Zodat u met inwonende thuiszorg de juiste zorg krijgt in uw vertrouwde omgeving.
 

Diensten in de zorg

Uw zorgprogramma wordt samengesteld uit de beschikbare diensten in ouderenzorg die SeniorCare 24 biedt. Dat kan varieren van huishoudelijke hulp tot fysieke zorg maar ook de begeleiding bij vakanties of doktersbezoeken en het bereiden van de maaltijden of het helpen bij het voeden. Via het inschrijfformulier of een persoonlijke intake geeft u aan wat uw zorgbehoefte is.
 

Zorgverleners binnen de Europese wetgeving

De zorgverleners komen uit Bulgarije. Zij voldoen aan de Europese wetgeving en mogen 6 maanden werken in Belgie. Na die 6 maanden zorgen wij ervoor dat u altijd direct een nieuwe zorgverlener heeft. En natuurlijk helpen wij u om de overgang naar uw nieuwe persoonlijke zorgverlener in huis soepel te laten verlopen.
 

De vrije dagen van uw zorgverlener


Ook uw zorgverlener heeft recht op vrije dagen. De planning van deze dagen wordt altijd zoveel mogelijk afgestemd op uw zorgvraag en uw persoonlijke situatie. Als uw zorgverlener vrij is, zorgen wij dat er iemand klaar staat voor hulp of als contactpersoon. Dit is ook allemaal opgenomen in uw zorgprogramma.
 

Neem contact op voor meer informatie over ouderenzorg

Wilt u meer weten over dag en nacht ouderenzorg voor uzelf, uw partner of uw ouder? Neem dan contact met ons op . Of vul het inschrijfformulier in voor een persoonlijk aanbod en zorgprogramma.
 

© SENIORCARE24 2012 - 2014
admin panel